17 Ekim 24

PARKLARIMIZDA ONARIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

11 Ekim 24

Öğrencilerimiz İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret etti

Şehit Emrah Pekdoğan Anaokulu’nun minik öğrencilerini İtfaiye Müdürlüğü’müzde ağırlayarak müdürlüğümüz ve çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Miniklerimize ve öğretmenlerimize ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.
10 Ekim 24

09 Ekim 24

08 Ekim 24

Öğrencilerimiz İtfaiye Müdürlüğümüzü ziyaret etti

08 Ekim 24

İLÇEMİZİ AĞAÇLANDIRIYORUZ

Ağaçlandırma çalışmalarımız ilçemizin dört bir yanında sürüyor. #NeDediysekYaptıkYineBizYaparız
04 Ekim 24

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

04 Ekim 24

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle geçici hayvan barınağımızda miniklerimizi misafir ettik. Başkan Yardımcımız Sayın Hüseyin Şenol, öğrencilerle birebir ilgilenerek barınak hakkında bilgiler verdi.
03 Ekim 24

Sellik giderleri temizleniyor

02 Ekim 24

Çalışmalarımız devam ediyor

İlçemiz genelinde yürüttüğümüz yol çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. #NeDediysekYaptıkYineBizYaparız
01 Ekim 24

TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Ekiplerimiz ilçemiz genelinde bulunan atık yağ tolama kutularımızın temizliklerini düzenli olarak gerçekleştiriyor.
27 Eylül 24

İTFAİYECİLİK HAFTASI

Başkanımız Sayın Ahmet Sungur, İtfaiyecilik Haftası’nda belediyemiz itfaiye personellerimizle bir araya geldi. Ülkemizde yaşanan birçok doğal afet ve kazalarda canları pahasına mücadele eden itfaiye personellerimizin İtfaiyecilik Haftası kutlu olsun.
24 Eylül 24

İLÇEMİZİ YEŞİLLENDİRİYORUZ

Göreve gelmemizin ardından çok kısa bir süre içerisinde yapımını tamamladığımız Hoca Ahmet Yesevi caddemizi ağaçlandırma çalışmalarını Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tamamladı. #NeDediysekYaptıkYineBizYaparız
24 Eylül 24

İŞ SAĞLIĞI & GÜVENLİĞİ EĞİTİM SEMİNERİ

Hizmet içi eğitim faaliyetleri kapsamında Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü personellerimize “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” semineri verildi.
23 Eylül 24

SELLİK GİDERLERİ TEMİZLENİYOR

Yağmurlu havalar nedeniyle oluşabilecek su baskınları ihtimaline karşı toprak ve katı atıklar ile tıkanan sellik giderleri temizlenerek gerekli önlemler alınıyor. #NeDediysekYaptıkYineBizYaparız
18 Eylül 24

KENDİ ARAÇLARIMIZI KENDİMİZ TAMİR EDİYORUZ

Belediyemizi ekonomik zarara uğratmıyoruz! Belediyemize ait arızalanan araçlarımızın tüm bakım ve onarımlarını garaj amirliğimizde kendi imkanlarımızla gerçekleştiriyoruz. #NeDediysekYaptıkYineBizYaparız
13 Eylül 24

OKUL ÖNLERİNİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYORUZ

Öğrencilerimizin huzuru için okul önlerinde Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz görev başında. Okul giriş çıkış saatlerinde zabıta ekiplerimiz okul çevresinde gerekli tedbirleri alarak öğrencilerimizin güvenli bir şekilde ulaşımını sağlıyor.
12 Eylül 24

TEMİZ BİR YAHŞİHAN İÇİN

Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerimiz Yeşilvadi Mahallemizde temizlik çalışmalarına devam ediyor. #NeDediysekYaptıkYineBizYaparız