Anasayfa Projeler Vefat İlanları Foto Galeri YahşiPati İletişim

Meclis Kararları 03.10.2017

MECLİS KARARLARI

Belediyemiz meclisi gündeminde görüşülecek konu olmaksızın 2017 yılı Ekim ayı toplantısını yapmak  üzere 03.10.2017 Salı günü saat 10.00’da Belediyemiz Meclis Toplantı Odasında Başkan Ahmet SUNGUR’ un başkanlığında 5393 sayılı kanunun 20.maddesi gereğince toplandı.

Toplantıya yukarıda isimleri yazılı 9  üyenin katılımı ile çoğunluğun sağlandığı görüldü.

Başkan Ahmet SUNGUR meclis gündeminde bulunmayan ek bütçe yapılması ve işgaliye ücretlerinin tahsili hakkında karar alınması yönünde önerisi olduğunu belirterek bu konuların göndeme alınmasını için 5393 sayılı kanunun 21. maddesi gereğince yapılan oylamada iki konununda gündeme alınarak gündemin 8 ve 9. maddeleri olarak görüşülmesine oybirliği ile karar verildi.

Başkan Ahmet SUNGUR gündem maddelerini okuyarak toplantıya başlandı.

GÜNDEM :

1. Belediyemiz 2018 mali yılı bütçesinin görüşülmesi